Menu

Wij zijn op zoek naar een medewerker in de verkoop 

Gas

Label HR-Top

Condensatieketels op aardgas: De meest gekozen oplossing.

Werking: Een condensatieketel recupereert warmte uit de rookgassen voordat deze door de schouw afgevoerd worden en haalt hierdoor een hoger rendement. Deze ketels zijn vervaardigd uit roestvrij staal. De sanitair warmwaterproductie gebeurt via een ingebouwde platenwisselaar of via een boiler.

Modellen: Op dit moment is de condenserende gasketel het meest geplaatste verwarmingstoestel. Er bestaan compacte wandtoestellen maar ook vloerketels. Gasketels zijn in laag- en hoog vermogen te verkrijgen, met of zonder warmwaterproductie.

Voordelen: Een gasketel is een zeer compact toestel en kan daardoor makkelijk in bijvoorbeeld een berging geplaatst worden. Het heeft een geruisloze werking en de rookgasafvoer kan door de zeer propere manier van verbranding eenvoudig via een pijpje door de buitengevel of het dak. Er is geen stockage nodig aangezien aardgas geleverd wordt via het net. Op de plaatsen waar nog geen aardgasnet is kan een propaangastank geplaatst worden. Het onderhoud van de ketel is verplicht elke twee jaar. Vervang je oude stookketel door een gascondensatieketel en bespaar tot 40% energie.

Vandebosch bvba bezit het kwaliteitslabel Cerga voor aardgas- en propaangasinstallaties. Dit betekent voor u als klant een waarborg op vakmanschap.