Menu

Wij zijn op zoek naar een medewerker in de verkoop 

Groene energie

Zonnepaneel

We willen het allemaal lekker warm in huis hebben. En vandaag niet zomaar lekker warm: betaalbaar, comfortabel én met respect voor het milieu. Vandebosch bvba heeft oplossingen op ieders maat om aan al die behoeftes te voldoen.

Onze verwarmingsspecialisten geven je graag deskundig advies op maat. In onze toonzaal hebben wij een ruimte ingericht die helemaal is toegewijd aan de nieuwste verwarmingstechnieken. Alles is dus aanwezig voor een aangenaam en nuttig bezoek. Naast één van de meest uitgebreide gamma's aan producten en materialen zijn wij ook gekend voor onze diensten: deskundig advies van van alle verwarmingstechnieken, warmteverliesberekeningen, technische ondersteuning aan zelfplaatsers, levering, plaatsing en natuurlijk een zeer goede service...

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Kom even langs of bel voor een afspraak met een van onze verwarmingsspecialisten. Vergeet niet een copie van uw (ver)bouwplannen mee te nemen en een EPB-verslag of gegevens van isolatie. Dan hebben we al het nodige om u te voorzien van een correcte prijsofferte.

Wij zijn in het bezit van een RESCERT erkenning voor het plaatsen en onderhouden van warmtepompen en zonneboilers. Sinds 1 juli 2017 bent u verplicht uw warmtepomp of zonneboiler te laten plaatsen door een erkende rescert installateur indien u recht wil hebben op subsidies van de netbeheerder.

 

Merken : ACV, Ariston, Begetube, Buderus, Bulex, Caleffi, DAB, Elco, Giacomini, Henco, Honeywell, Henrad, Jaga, Radson, Theben, Vaillant, Vasco, Viessmann, enz…