Menu

Wij zijn op zoek naar een medewerker in de verkoop 

Onderhoud & Herstellingen

OnderhoudOm een goede werking van uw centrale verwarmingsinstallatie te garanderen is het essentieel de verwarmingsketel te laten onderhouden. Gebeurt dit niet, dan zal uw ketel minder renderen en een schadelijkere uitstoot hebben. Bovendien bent u niet verzekerd bij brand als de cv-installatie niet gekeurd is.

Cv-ketels op aardgas: Gasketels dienen in Vlaanderen verplicht gekeurd te worden elke 2 jaar. Heeft u een open aardgasketel dan dient ook uw schoorsteen geveegd te worden tijdens het tweejaarlijks onderhoud. Vandebosch bvba is een erkend technicus en kan bij het onderhoud de nodige reinigings- en verbrandingsattesten opmaken.

Cv-ketels op stookolie: Stookolieketels dienen elk jaar gekeurd te worden.Vandebosch bvba is een erkend technicus vloeibare brandstoffen en kan bij het onderhoud de nodige reinigings- en verbrandingsattesten opmaken. Wij kunnen ook uw schoorsteen reinigen langs beneden indien mogelijk. Ook doen wij de controle van uw ondergrondse stookolietank. Dit is verplicht elke 5 jaar voor tanks kleiner dan 5000l. Voor tanks groter dan 5000l is dit elke 2 jaar.

De jaarlijkse "groene kaart": Vanaf het moment dat u een interventie door onze firma heeft laten uitvoeren, ontvangt u ieder jaar (in de periode maart-april) een groene onderhoudskaart, die u gewoon dient in te vullen en terug te sturen zonder postzegel. U vermeldt de maand dat u wenst dat het onderhoud wordt uitgevoerd. Verder hoeft u niets te doen, wij nemen in de door u gekozen maand automatisch contact met u op en maken met u een afspraak.

Op deze manier heeft u altijd een goed onderhouden verwarmingsketel, een maximaal rendement en een besparing op de brandstofkosten.

Onze gespecialiseerde techniekers staan elke werkdag voor u standby (in de wintermaanden ook 's weekends en op feestdagen). Zodat wanneer u in de kou staat, u steeds snel geholpen kunt worden.