Menu

Wij zijn op zoek naar een medewerker in de verkoop 

Ontkalkers

Waterverzachters: Bespaar en verbeter je levenskwaliteit.

Met de hulp van een waterverzachter maak je komaf met kalkafzetting in huishoudtoestellen en leidingen. Ook gaat het onze levenskwaliteit verbeteren. Kalk in het leidingwater zorgt immers ook voor een drogere huid, minder schoon wasgoed en kalkaanslag op glazen, tegels, douchewanden... Uw kraanwerk zal er bovendien dof en verouderd gaan uitzien.

Werking: Een waterverzachter kun je vergelijken met een waterzuiveringsinstallatie op kleine schaal. Hij wordt geplaatst vlak achter de waterteller en zal het water door middel van ingebouwde harsen vrij maken van kalk. Wanneer de harskern verzadigd is van kalk zal deze gespoeld worden met pekelwater waardoor de kalkresten worden verwijderd uit de kern en afgevoerd worden naar de riolering. Dit pekelwater wordt gemaakt door het gebruik van zout.

Modellen: Naast de traditonele modellen bestaat er ook een toestel dat niet enkel zacht water maakt, maar ook drinkwater met de kwaliteit van flessenwater. Dit toestel laat het water beter smaken door chloorverwijdering en een actieve bacteriële behandeling. Ook zware metalen worden uit het water verwijderd.

Voordelen: Geniet van glazende kranen en een propere douchewand. Uw huid zal zachter aanvoelen en uw haar soepeler. Bovendien zet u overheerlijke koffie. Bespaar op jaarbasis 400 euro aan antikalkproducten, glasspoelmiddelen, wasverzachters en (af)wasmiddelen. Uw kraanwerk, huishoudapparaten en waterverwarmers zullen een langere levensduur hebben. Met het drinkwater toestel zal u nog extra besparen op flessenwater, aangezien er uit elke kraan in uw huis water zal stromen van flessenwaterkwaliteit. Denk er maar eens over na hoeveel u op jaarbasis uitgeeft aan flessenwater.

Trefwoorden: waterverzachter, kalk, hard water, ontkalker, watergenius